Soni Malaj rrëfen për herë të parë raportin special me Flori Mumajesin edhe pse kanë një dekadë që janë ndarë si çift??

Soni Malaj rrëfen për herë të parë raportin special me Flori Mumajesin edhe pse kanë një dekadë që janë ndarë si çift??

“Versioni im” është kënga që solli në vëmendjen e publikut këngëtaren Soni Malaj. Kjo e fundit gjatë intervistës në programin “Abc e Pasdites” me moderatorin Ermal Peçi theksoi se askush nuk e dinte që do merrte pjesë në Kënga Ma gjike. Bashkëpunimi me Flori Mumajesin është përfolur shumë, pasi ata rikthehen pas 10 vitesh.

Soni tha se e vlerësonte jas htëzakonisht shumë gjithë punën dhe vëmendjen profesionale të Florit në këtë moment të vës htirë të je tës së tij, pasi ka humbur njërin nga prindërit. Ndër të tjera theksoi se gjatë kësaj kohe kanë qenë miq pavarësisht se nuk e kanë bërë publike.

“Po unë me Florin kemi pasur ma rrëdhënie njerëzore të vazhdueshme pavarësisht se nuk e kemi bërë kaq publike. Ndër vite kemi qenë në kontakt dhe ruajmë një respekt shumë të madh për njeri tjetrin. Ne rrugëtimin tonë njerëzor e kemi nisur si miq dhe jemi prapë miq. Me gjithë kohën jo të mirë që Flori po kalon me nd arjen nga jeta të njeriut më të rëndësishëm të je tës së tij, përkushtimi i tij ndaj meje, ndaj materialit ka qenë maksimal. Ka lënë dhi mbjen e tij mënjëanë për t’mu gjendur mua pranë në këtë konkurs dhe për të më përkrahur”.

Çu dia më e madhe me këngëtaren e mirënjohur është vëmendja që Ti mbaland ka kushtuar ndaj saj. Ermali tha se ishin bashkë kur artisti botëror ndoqi Sonin dhe pëlqeu fotot e saj. Askush nga të dy nuk e besonte dot. Soni theksoi se ishte shumë e kënaqur pasi e kishte i dhull dhe dëgjonte vetëm këngët e tij.

“Nuk kam fj etur në fakt atë n atë. E ke parasysh kur ti adh uron një person për 20 vite që ka nxjerrë artistë të mrekullueshëm, ka bërë ino vacion muzikën moderne. Është e gjitha fr ie nd ly në social media, shkë mbyem edhe mesazhe profesionale”.