Sh0kohet Mihrije Braha, Takon“Djalin Jashtëmartesor” Të Naim Abazit Pas 19 Viteve

Sh0kohet Mihrije Braha, Takon“Djalin Jashtëmartesor” Të Naim Abazit Pas 19 Viteve

E ftuar në emisionin e Valon Malokut, Mihrije Braha u surprizua në një mënyrë që askush se priste.

Bashkëshorti i saj Naim Abazi dhe moderatori Valon Maloku i kishin përgatitur asaj një kamerë të f shehtë.

Në emisionin “Përrall me Tupan”, Valon Maloku ka thirrë “djalin” e Naim Abazit, i cili ka një moshë madhore, tashmë 19 vjet.

Mihria e befasuar nga kjo ngj arje, vetëm mbeti e befasuar dhe e sht angur duke shikuar momentin e përqafimit në mes Naimit dhe “djalit” të tij… sht1p me p0shte dhe ju del v1dj0 e tyre