Momenti kur nëna bën gati për gjumë 4 fëmijë, ja pse videon e kanë parë miliona njerëz.

Momenti kur nëna bën gati për gjumë 4 fëmijë, ja pse videon e kanë parë miliona njerëz.

“Profesioni” më i vë shtirë është pa diskutim të jesh nënë, aq më tepër nënë e katër fëmijëve. Dan Gibson dhe Corrie-Lynn Whyte janë prindër të katër fëmijëve. Koha kur është xhiruar video ishte kur vajza ishte 2-vjeçare dhe trinjakët 8-muajsh.
Videoja tregon përpjekjet e saj duke përgatitur fëmijët për gjumë dhe v ështirësitë që kalon.