Mihrija kujton 29 vjetorin e martesës, ja çfarë nuse dukej.

Mihrija kujton 29 vjetorin e martesës, ja çfarë nuse dukej.

Mihrija dhe Naimi janë ndër çiftet më të dalluar në showbizin kosovar, ku duket se vetëm po ri nohen.

Duke qenë emra të njohur, shumicën e kohës qëndrojnë në k rye të mediave rozë, shkruan “Kosovarja”.

Sot, për ata ka qenë një ditë e rëndësishmë ku çifti kanë festuar 29 vjetorin e martesës.

Këto plot 29 vite ata kanë kaluar vetëm ditë të mira me r aportin superior që kanë me njëri tjetrin.