E nga,cmoi nga të pas’met, biznesmeni nuk e priste atë që do i bënte studentja…

E nga’cmoi nga të pas’met, biznesmeni nuk e priste atë që do i bënte studentja…

Video e mëposhtme tregon momentin kur një studente kap për gr yke një bi znesmen, i cili e kapi nga të pa smet në tren/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

.Ng jarja ka ndo dhur në Sidney.“Isha në tren dhe ai preku prap anicën time. Mendova se ishte diçka si një/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet