Bëri s*ks me një delfin, rrëfehet gruaja që u bë pjesë e studimit shkencor për laboratorin se’kret: Ai fěrkohej, më kishte qejf…

Bëri s*ks me një delfin, rrëfehet gruaja që u bë pjesë e studimit shkencor për laboratorin se’kret: Ai fěrkohej, më kishte qejf…

Margaret Howe Lovatt ishte vetëm 20 vjeçe kur filloi punën në një laborator me qëllimin për të kuptuar delfinët dhe për t’i mësuar ata të flasin./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet.

Ajo i kishte dashur kafshët që kur ishte një vajzë e vogël.Margaret ngj alli një ma g je psje gjatë gjithë jetës me kafshët dhe mënyrën sesi ata komunikojnë dhe kjo e çoi që ajo të bëhej pjesë kryesore e /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet