A mund ta gjeni dot se kush është kjo këngëtare e njohur shqiptare në foto

A mund ta gjeni dot se kush është kjo këngëtare e njohur shqiptare në foto

Ne kte foto eshte nje nga kengetaret qe ka sjell projekte muzikore qe pelqehen shume per publikun shqiptar. Ajo vazhdimisht publikon kenge ne zhanrin popullor dhe ka nje ze teper te vecante.

Sa per dijeni behet fjale per kengetaren Shyrhrete Behluli.

Shyhretja ka treguar ne intervistat e saj se karrieren e ka nisur qe 16 vjece dhe meqe gjithnje ka kendyar kemge p atriotike, populli madje e ka ditur te d emtar pas pro testave te 1991.

Prej vitesh martese Shyhretja dhe bashkeshorti saj kane tri vajza dhe nje djale