Shkuan me “mision në Afrikë, murgeshat shqipëtare kthehen shtatzënë”

Shkuan me “mision në Afrikë, murgeshat shqipëtare kthehen shtatzënë”

Kisha Katolike ka nisur një h etim për ras tin e dy mu rgeshave të cilat rezultuan se prisnin një fëmijë.

Mediat dhe h etuesia shkruajnë se mur geshat kanë mbetur shtatzënë gjatë mi sionit që kanë k ryer në Afrikë.
Identiteti i dy m urgeshave nuk bëhet me dije por mësohet se ato janë me origjinë nga Shqipëria dhe i përkasin dy manastireve të ndryshëm.