Mërgimtarët për atdhe/ Shqiptari në Gjermani i vë emrin djalit, Gjergj Kastrioti.

Mërgimtarët për atdhe/ Shqiptari në Gjermani i vë emrin djalit, Gjergj Kastrioti.

Historia e heroit tonë kombëtar Gjergj Kastriot -Skënderbeut gjithmonë ka fr ymëzuar dhe do vazhdojë të fr ymëzojë shqiptarët gjithandej ku gjinden në këtë botë.

Kështu një shqiptar me banim në Gjermani, në nder të h eroit të kombit shqiptar, i ka vënë emrin djalit të tij, Gjergj Kastriot.

Foto është publikuar vetë nga babai i djalit.