Bleona Qereti: Njerëzit Që Punojnë Nga Ora 9 Deri Në 5 Janë Dele…

Bleona Qereti: Njerëzit Që Punojnë Nga Ora 9 Deri Në 5 Janë Dele…

Emisioni “Opinion” nga Blendi Feziu mbrëmë kishte mbledhur disa nga figurat e njohura të ekranit shqiptar të cilët diskutuan rreth temës “A na bën p araja të lumtur”.Në mesin e tyre ishte dhe këngëtarja, Bleona Qereti, e cila ka vite që është shpërngulur në Amerikë.Bleona Qereti u shpreh se teknikisht njerëzit që kanë para janë më të sinqertë dhe të vërtetë se ata që nuk kanë, por një pjesë e mirë e p anelit e k undërshtuan atë.

“Ai njeriu që punon 9 me 5, ai ka një model në kokë, modelin që ka vendosur shoqëria. Kush është modeli që ka vendosur shoqëria?.. per me teper sht1p me p0shte dhe ju del v1dj0 e saj