Vajza nga Berati kerkon te Ii dheet me femer: Kam pasur Ii dhje me disa męshkuj, tani nuk i dua më ….

Vajza nga Berati kerkon te Ii dheet me femer: Kam pasur Ii dhje me disa męshkuj, tani nuk i dua më ….Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Një telefonatë e p azakontë ka mbërritur këtë të martë në “Aldo Morning Show” nga një 25–vjeçare, e cila ka kërkuar të njihet me një tjetër vajzë.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Elona, e cila ishte t ransferuar nga Berati në Tiranë, tha se ka pasur disa të dashur,Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

por ka kuptuar se diçka nuk shkon me të dhe kërkon një vajzë që të jetë nga fshati, pasi e fr ymëzojnë më shumë.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

“Jam Elona nga Berati, por tani kam ardhur të jetoj në Tiranë që të kaloj pjesën tjetër të jetës.

Unë jam 25 vjeç dhe kërkoj një lidhje me një femër tjetër. Jam shumë e bindur për këtë duke qenë se kam patur lidhje me disa meshkuj.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Mendoj se duhet të ndryshoj pr etekstin pasi kam kuptuar se ka diçka që nuk shkon”.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Kush është e interesuar të më marrë. Unë kam hequr dorë nga meshkujt dhe po kërkoj një femër, mund të jetë edhe një mashkull që është kthyer në femër, s’ka gjë”, tha 25-vjeçarja.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…