Vajza Ime Eshte Dashuruar Me Nje Serb,Eshte Djale I Mire Po E Meson Shqipen Dhe Deshiron Te Behet Musliman…

Vajza Ime Eshte Dashuruar Me Nje Serb,Eshte Djale I Mire Po E Meson Shqipen Dhe Deshiron Te Behet Musliman…Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Vajza ime eshte da shuruar me nje serb,eshte djale i mire po e meson shqipen dhe de shiron te behet mu sliman…-Mirëmbrëma te gjithve nga Parisi jam një Nëne e Br engosur qe po lu ftoj me m ish e me shp irt qe tme ku pton Vajza ime …. Vajza ime esht 24 vjeqe e da shuruar me ni serb qe 2 Vite kam shpr esuar qe do te nd ahet vetë por jo , ja tregoj hi storinë se si ka qen koha e lu ftes ne Kosovë si e kem pe rjetu lu ften por nuk kupton a spak me thot mua po aj nuk ka bo kr ime ne Kosov, me vjen shum ke q qe i flas edhe pse shum djal i mir esht po e meson gjuhen shqipe ky Serbi qaq shum qe e do vajzen time po do mu bë mu sliman esht ne gje ndje te nej krejta vetem qe ne mes ta nd ajm se Vajzen e jam shum te mir te si nqert ka di plomu gjitha te mirat i ka te gjith i m arrin la kmi se qfar Vajze kam rrit.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Po me qet ma ka prish knej me dhi mbet shum kalon mir dhe fl et shum keq per ko mbin e vet i thot va jzes mir e kan prindet e tu qe flasin per serbet k eq se vertet jan keshtu te pa ng opur e ze mer k eq kur e pyeet dikush aj ju thot se shqiptar jam keten do me dhan per vajzen time kurr nuk e hi dheron i thot vajzez nese nuk behesh gruja imee un vehten ka me mby t ni dit para se ta mby s vehten ja me postu ne rrjetet sociale se per ni vajz shqiptare du me dhon jeten time aj asht i shk olluar edin se ne jemi ku nder me ra ra sti me u taku ne rrug aj gjithmon la rgohet jo me na pr ovoku me na dal pe rball.Para ksa li dhje ka q en me ni shqiptar e ka de shtuar ne li dhje shum e ka m all tr etu po thuaj se e qm endi e ky ki nse e don e mir po si llet.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Me thot se ne skem f aj ju lu tem je peni mendim qe ti shohë komentet se dua te qm endem Dy vllezrit e mijë jan qm endur kur kan n dëgjuar se kjo esht me ni serb me fa jsojn mua , qfar F aji ka Nëna ne ket li dhje edhe un skam de shir por sm undem ti them se ndo shta dikur nuk do tjetrin po pres don I ma dhi Z ot te nd ahet se shum k eq jam Ba shkëshorti asesi nuk pa jtohet me ket li dhje ketu ne Paris ka ll oj ll oj njerez dhe te rijte po da shurohen spo ju in terson se nga vjen por Ba shkeshorti me vllaun e vet dojn t mba mby sin e nuk e lojm me shka.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Mua me dh emb shp irti si me ndodhi kjo mua qe te vu aj keshtu nuk e kam me ritu nd oshta qe kam beŕ shum mirë e Zo ti ma kth eu me te k eq pse ze mra e ime me u c optu , po te isha nje ze mer ke qe do me thonin tjeret ja ka kt hy Zo ti por un gjithmon kam g ezu femije e njerz qe kan pas ne voj ju kam nd ihmuar Ju lu tem nd oshta ju ka ndodh dikujt ky pr oblem ma je p tp akten ni shpje gim si te ja ft ofi ket da shuri qe ska mu re alizu asnjëher…Nuk e di si do tja bëj kam ra ne h all as gjum nuk po kam me fa lni ndo shta e zgj ata pak ma bëni Ha llall e u ge zofshi te gjith kurr k eq mos ju nd odhte ne Familjet tuaja …Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…