Si dukej këngëtarja shqiptare Tayna në kohën e gjimnazit, nuk do e njihni kurrë

Si dukej këngëtarja shqiptare Tayna në kohën e gjimnazit, nuk do e njihni kurrë.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtē…

Reperja, Doruntina Shala e njohur për publikun me nofkën ‘Tayna’, u bë pjesë e show-bizit rreth tri vite më parë me këngën ‘Columbiana’, e cila sot numëron mbi 65 milionë klîkime.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtē…

Tayna për një kohë të shkurtër arriti të ketë sukses në skenën muzikore, duke u bërë një ndër këngëtaret më të pëlqyera nga publiku.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtē…

Por, nga paraqitja e saj e parë e deri më sot, pamja e Taynës ka ndryshuar shumë. Kjo pasi ajo shpesh bën “eksperimente” me dukjen e saj, e sidomos me ngjyrën dhe stilin e flokëve.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtē…

Në disa fotografi të si guruara nga ‘Express Rozë’ gjatë kohës që reperja ka qenë në gjimnaz, shihet se edhe gjatë asaj kohe ka bërë ndryshime me flokët e saj.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtē…

Po ashtu, në disa prej tyre, Tayna mezi njihet, pasi këto foto janë para disa vitesh, kur këngëtarja ka qenë shumë e re.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtē…