Me shami dhe shofere autobusi, Kjo është shqiptarja që po habitë Italianët

Me shami dhe shofere autobusi, Kjo është shqiptarja që po habitë Italianët

Në një botë ideale, historia e Bukurie Voka, një 37-vjeçare shqiptare nga qyteti i vogël i Kavajës që ndodhet disa kilometra nga Durrësi, do të ishte thjesht ajo e një gruaje që ka gjetur vendin e saj në botë si shofere autobusi.. Ajo që e bëri atë të bëhet një simbol i e m a nci pimit dhe in tegrimit të femrës, sidoqoftë, është shamia që mban /Pamje mePosht

Duke dës hmuar besimin e saj, por, mbi të gjitha, se dikush mund dhe duhet të besojë në një të nesërme në të cilën distancat midis kulturave nuk janë ato a nësore.