Dardan Gashi: ”Albin Kurti është kopje e Millosheviqit” pîs dhe qen i Kosovës

Dardan Gashi: ”Albin Kurti është kopje e Millosheviqit” pîs dhe qen i Kosovës

Analisti Dardan Gashi e ka krahasuar një deklaratë të k reut të VV-së, Albin Kurti me atë të Sllobodan Millosheviqit. / Pаk sеkondа pаs hаpjеs së mаrkеtingut shfаqеn PAMJET EKSKLUZIVE

Ai këtë krahasim e ka bërë me deklaratën e Kurtit pas vendimit se nuk mund të garojë për deputetë, e ku tha se do të nd jek vullnetin e popullit.
Mënyra se si Kurti iu ka përgjigj institucioneve, e ka formulu ndryshe këtë çështje. Institucionet e shtetit duhet ta ndjekin vullnetin e popullit.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…