A e qoi në vend Dani “amanetin e gruas që nuk jeton më”?

A e qoi në vend Dani “amanetin e gruas që nuk jeton më”?

Dani prej më shumë se 30 vitesh i këndon ndj enjës më të bukur në botë, dashurisë, por edhe vu ajtjes e dh imbjes që di të lë ajo.

Këngëtari i mirënjohur ka kënduar kryesisht muzikë popullore, por edhe të lehtë, pa lënë anash baladat e bukura, që janë specialiteti i tij muzikor, me të cilat është afruar edhe më shumë me publikun.

Dani, i këndoj e këndon dashurisë, ndërkaq vet e hu mbi atë njaftë herët, pasi gruaja e tij iku në moshë të re nga kjo bo të.

Dashuria e madhe e Danit, janë fëmijët e tij, që gruaja ia la a manet, por edhe muzika, që nuk e le asnjëherë dhe për asnjë arsye.

Dani, a manetet e të shoqes i qoj në vend, shkruan “Kosovarja”.