10-vjeçari incizohet duke vozitur në autostradë makinën!

10-vjeçari incizohet duke vozitur në autostradë makinën! Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Atë çfarë panë shoferët, ishte një skenë shumë e fr ikshme dhe që mund të përfundonte në një ak sident

Rusia është një burim i ng jarjeve të ç uditshme që kanë të bëjnë me vetura, derisa a ks ide ntet janë të shumta, transmeton Telegrafi.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Në këtë shtet është parë një “Bentley Continental GT i kthyer në një tank”, si dhe një “Tesla Cybertruck” i krijuar në një punëtori mekaniku.

Krahas mo difikimeve kontroverse, ka edhe vozitje të pakujdesshme të veturave, si dhe ma novra të ndryshme, që kanë përfundime të ndryshme.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Por, një sk enë që është parë në një autostradë ruse, nuk dihet se çfarë përfundimi ka pasur, sepse është parë vetëm një pjesë e saj dhe nuk dihet se si ka përfunduar.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Sub/aru/SR/W është parë derisa vozitej nga një fëmijë dhjetëvjeçar, që vë shtirë mbërrinte të shihte mbi timon, megjithatë, ngiste me shpejtësi të konsiderueshme. Kjo nuk e ka ndaluar shoferin që po e ndiqte, që t’ia ngrinte lart gishtin e madh, në shenj mi ratimi për atë çfarë bënte.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Gjatë këtyre ditëve, nuk është ra portuar për ndonjë makina që ka shk aktuar ak sident ndërsa ishte duke u vozitur nga ndonjë fëmijë, duke lënë të kuptohet se ai e ka përfunduar rrugëtimin mirë.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…