Vogelushi pyet nënën sa herë bën s*ks me babin, përgjigjja e saj do t’ju habisë?

Vogelushi pyet nënën sa herë bën s*ks me babin, përgjigjja e saj do t’ju habisë?Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Një nënë ka mbetur e sh tangur nga pyetja e papritur që i ka bërë djali i saj 12-vjeçar. Ajo thotë se një ditë teksa po bisedonte me djalin e saj ai e ka pyetur se “sa shpesh bëjnë se.ks ajo me babin”.

E gjendur në një si tuatë s iklete, nëna i ka treguar të drejtën duke i thënë: “Dy ose tri herë në javë”.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Për pyetjen e djalit, ajo ka postuar në një faqe në int ernet ku bëjnë pjesë vetëm nënat, duke u treguar të gjithave se çka ka thënë.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Disa nga gratë e mbështetën, ndërsa disa të tjera e kri.tikuan për sinqeritetin e saj, duke i thënë se “këto gjëra nuk fliten me fëmijët”.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Mirëpo, nëna i është përgjigjur se priste pyetje rreth asaj se çka është s.eksi, por asnjëherë se sa herë e bën.
Ajo pyeti nënat tjera, nëse ndonjërës i është bërë kjo pyetje nga fëmijët e tyre.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Disa i thoshin se nëse do të për balleshin me këtë pyetje atëherë do t’u thoshin se kjo çështje është mes dy prindërve dhe jo çdokush duhet të dijë këto gjëra int.ime.

Kurse një nënë shkruan: “Mendoj se ke vepruar mirë. Ju e keni mësuar atë që është normale të ketë se.ks të rregullt brenda javës një çift. Nuk ka asgjë të k eqe këtu”.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Një tjetër thotë: “Unë mendoj se është vërtet e rëndësishme që fëmijët e kësaj moshe të kenë edukim sek.sual që lidhet direkt me jetën reale. Po ashtu është e shëndetshme që fëmijët të kenë kuriozitet rreth këtyre gjërave. Meqë i keni dhënë këtë përgjigje, ka shumë gjasa që ai të vije prapë këto ditë me një pyetje tjetër”.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…