Ramush Haradinaj: Të bashkohemi me Shqipërinë, nëse na ndodh kjo!

Ramush Haradinaj: Të bashkohemi me Shqipërinë, nëse na ndodh kjo!

Haradinaj: Nëse Kosovës i pamundësohet anëtarësimi në OKB dhe NATO të bashkohemi me Shqipërinë
Kryetari i AAK-së, Ramush Haradinaj sërish ka përmendur bashkimin k ombëtar. Haradinaj ka thënë se nëse i pamundësohet Kosovës anëtarësimi në OKB dhe NATO, duhet të bashkohemi me Shqipërinë.

Këto komente Haradinaj i dha gjatë manifestimit qendror në V errat e Llukës së Deçanit, ku u bë pa jtimi i gja qeve 22 vite më parë.

“Një vend të rëndësishëm në këto lëvizje për liri dhe çl irim e kanë ata që e kuptuan rëndësinë e pajtimit ndër Shqiptar…ne atë kohë e mundëm një ar mik atë që kishim mes nesh vëll avr a sjen por së shpejti duhet të pë rballeshim me një regjim vra star të Millosheviqit… kurrë në jetë shqiptarët nuk kanë qenë më afër një organizimi të si gurisë, çfarë është NATO, Shqipëria është NATO e ne jemi afër NATOS, edhe Kosova duhet të jetë në NATO…Nëse i pamundësohet Kosovës anëtarësimi në OKB, anëtarësimi në NATO ne duhet të bashkohemi me Shqipërinë”, tha ai.