Pamje që të prekin sh’pirtin/ I mori je’tën të vëllait në lule të moshës, nëna e shikon gjatë ce’remonisë m’ortore: Bir hajde te mami të kem ty të paktën

Pamje që të prekin sh’pirtin/ I mori j’etën të vëllait në lule të moshës, nëna e shikon gjatë ce’remonisë m’ortore: Bir hajde te mami të kem ty të paktën

Dhjetëra banorë të fshatit Allebegi në Maqellarë të Dibrës u vune në ndjekje të Florian Tonuzit, 26-vjeçarit që i shka ktoi vde k jen vëllait të tij Benard Tonuzi. Ngj arja e rë ndë k rim inale ndodhi ditë më parë, teksa vëllai i vogël i kërkonte Florianit të kthehej në shtëpi.

Por dje, në momentin kur të afërmit e familjes Tonuzi po i jepnin lamtumirën 23- vjeçarit, pak metra larg banesës kanë p ikasur Florian Tonuzin. Mendohet se ai kërkonte të merrte pjesë në ce remoninë m ortore të vëllait.

Mirëpo sapo ka parë fqinjët dhe banorët e fshatit që iu vunë pas, ai është larguar me shpejtësi. Në një video të si guruar nga gazeta të momentit kur kërkohej i dy shuari, dëgjohen thirrjet dë shpëruese të nënës së tij.

E tro nditur nga h umbja e djalit të vogël dhe e shq etësuar për shëndetin e djalit të madh, ajo dëgjohet teksa i thotë: “Shihe mamin djali im, hajde”. Ndërkohë i kërkon një prej of icerëve të Pol icisë që kishte pranë që t’i japin ushqim dhe ta çojnë në s pital, teksa ai i si guron që nga P olicia nuk e prek kush me dorë.

Babai i 26-vjeçarit që v r au vëllanë: Dorë zohu bir, të paktën të të kem ty! Ishin shumë mirë. Ai i madhi ishte pak me d epr esion. D epr esioni e mori në qa fë. Djali i vogël punonte me delet, i madhi në lokal”, shprehet i ati.