Kjo ishte e dashura e Ramush Haradinajt para se ai të lidhej me Anitën!!

Kjo ishte e dashura e Ramush Haradinajt para se ai të lidhej me Anitën!! Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0në p0shtë…

Çifti Haradinaj janë martuar para shumë vitesh dhe kanë tre fëmijë.Ju të gjithë e njihni bashkëshorten e Ramush Haradinajt, Anitën.Ata janë njoftuar gjatë kohës sa Anita ishte gazetare kurse Ramushi kryetar i AAK-së.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0në p0shtë…

Nga takimet zyrtare nisi edhe lidhja mes tyre që u kurorëzua me martesë.Kjo ishte e dashura e Ramush Haradinajt para se ai të lidhej me Anitën.Por para se të dashurohej me Anitën, Haradinaj kishte një të dashur tjetër me të cilën kishte mbajtur lidhje të gjatë, shkruan Magazina.alJu ft0jmë të nd1qn1 v1de0në p0shtë…

Haradinaj u njoftua me Joanna Carsson me të cilën krijuan një lidhje e cila zgjati për disa kohë.Haradinaj, siç ka treguar vet në librin “Rrëfimi për l uftën dhe lirinë”, ka bashkëjetuar me Joannën.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0në p0shtë…

Madje lidhja mes tyre nuk është shkë putur as kur Haradinaj la perëndimin dhe erdhi në Kosovë për t’iu bashkuar lu ftës për liri.Në fotografitë e publikuara në librin e shkruar nga Bardh Hamza shihet se e dashura edhe gjatë l uftës ka ardhur dhe ka takuar Ko mandantin e Zo nës Op erative të Dukagjinit.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0në p0shtë…

Lidhja mes Haradinaj me Carsson ka vazhduar edhe pas l uftës, por më pas ajo ka marrë fund.Tash çifti Anita dhe Ramushi kanë krijuar një lidhje të pvërsosur duke u bërë model edhe për të tjerët.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0në p0shtë…