Ishte e bukur si një yll, 6-vjeçarja jep shpîrt në vend pasi i ra pema sipër/ Nëna dhe babai janë ke*q…

Ishte e bukur si një yll, 6-vjeçarja jep shpîrt në vend pasi i ra pema sipër/ Nëna dhe babai janë ke*q…

Një vajzë e vogël vetëm 6 vjeçe ka humbur jetën në mëny rë shumë të dhi mbshme. Ella Henderson humbi je tën pasi doli nga shkolla, një pemë ra mbi të si pa sojë e rave të forta. Edhe pse ia dhanë ndihmën e parë menjëherë vajza e vogël kishte dhënë sh pirt në vend.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:

Të dy prindërit e saj janë në g jendje shumë të rë nduar p sikologjike dhe nuk munden ta besojnë se kjo u ka ndodhur atyre. Nena ka thene: Pse na ndodhi ne o Zot? Ata thanë se ndihen “tepër të bekuar” që kishin Ellia në j etën e tyre dhe thanë se ajo do të “jetojë” në zemrat e tyre. Ata gjithashtu falënderojnë të gjithë mësuesit në shkollë dhe personelin e ur gjencës që b ënë “gjit hçka mundën për të ndi hmuar”