Shikoni çfarë bëjnë pastruesit në dhomat e hoteleve, kur ju nuk jeni aty.

Shikoni çfarë bëjnë pastruesit në dhomat e hoteleve, kur ju nuk jeni aty.

Pasi ta shikoni këtë video, herën tjetër kur ta lironi dhomën tuaj të hotelit, do të de.tyr.oh.eni që t’i mbyllni gjërat tuaja personale.

Në fakt, një fr ekuentues i hoteleve vendosi ta lë të n dezur kamerën e laptopit, pasi dëshironte të dinte se çfarë bënin pastrueset e dhomave, kur janë të vetme në dhoma.

Videoja u xhirua në një h otel në SHBA, ndërsa shfr.yt.ëzuesi Stravix Vince, i cili publikoi xhirimin në kanalin You/tube, nuk ka dashur të spe cifikojë se në cilin hotel kishte filmuar.

“Kjo ka ndodhur më 5 nëntor … Unë isha duke qëndruar në një hotel dhe kam lënë të gjitha gjërat e mia personale në dhomë. Besoj se kurrë më nuk do ta bëj”, shkruante ai në përshkrimin e videos.