Mendonte se kishte binjakë, 21-vjeçarja bëhet nënë për herë të parë, sjell në jetë foshnjën “gjigande”…

Mendonte se kishte binjakë, 21-vjeçarja bëhet nënë për herë të parë, sjell në jetë foshnjën “gjigande”…

Një 21-vjeçare ka sjellë në jetë foshnjën e saj, e cila peshonte 5.8 kilogramë. Pas 24 orësh dh imbjesh, Amber Cumberland solli vajzën në jetë në një nga ma ternitetet e Anglisë.

Të gjithë mj ekët gjatë shtatzënisë i kishin thënë asaj se priste në jetë binjakë pasi barku filloi të rritej shumë.

Pesha e Emilisë është e njëjtë me peshën që fëmijët duhet të kenë në javën e 36.

Gjatë lindjes nëna u mundua shumë por f atmirësisht tani ndodhet jashtë rr ezikut për je tën dhe lumtur për vogëlushen që ka sjellë në je të.

“Veshjet që kishim sjellë nuk i përshtateshin asaj, por për fat të mirë kishim disa rroba rezervë 0-3 muaj dhe stafi i spi talit u vu në kërkim të pelenave më të mëdha në të gjithë p ediatrinë. Infermieret e s pital vinin dhe vizitonin vajzën time për ta parë peshën e saj dhe për të bërë foto me të pasi ishte shumë e madhe. Unë dhe bashkëshorti jemi aq të lumtur me vajzën tonë të mrekullueshme”, ka thënë Amber.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…