Lumja e Thaçit: E zbukuruar por pa burrë në shpi, zemra po më dîgjet

Lumja e Thaçit: E zbukuruar por pa burrë në shpi, zemra po më dîgjet.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Lumnije Thaçi po i kushton shumë rëndësi pamjes së saj.
Bashkëshortja e presidentit të vendit, ka zgjedhur disejnatoren e famshme, Vjollca Llapashticca të kujdeset për garderoben e saj. Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

E veshur me një fustan të zi dhe të gjatë, ajo duket për bukuri, shkruan Indeksonline. Llapashtica edhe kësaj radhe ka bërë krijme me plotë fi nese.
Lumja, jep përshtypje sikur vitet të kenë ndalur për të.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…