Era Istrefi poston foton pr0vokuese, reperi shqiptar: Du me ta hongër ci…

Era Istrefi poston foton pr0vokuese, reperi shqiptar: Du me ta hongër ci…Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Megjithëse prej kohësh nuk ka sjellë projekte të reja muzikore, Era Istrefi qëndron pranë fansave duke qenë sa më aktive në rrjete sociale. Së fundmi, këngëtarja ka postuar disa foto p rovo kuese, ku në njërën prej tyre tregon g joksin por është munduar ta mbulojë me një e moji.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Kjo foto pr ovokative nuk i ka shpëtuar as reperit të njohur Real 1. Mesa duket fi ksimi i tij ndaj Erës nuk paska kaluar pasi dhe më parë nuk linte ra st pa e n gacmuar. Ai i ka lënë këngëtares një koment mjaft p ikant.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…