E ka vënë kamerën në xhepin e pàsmë për të xhiruar se si e shikojnë, reagimet janë hit!

E ka vënë kamerën në xhepin e pásmë për të xhiruar se si e shikojnë, reagimet janë hit!

Amerikanja Alexas Morgan, e cila punon si modele, e ka pranuar t rendin nga Tik/Tok-u që të xhirojë fytyrat e meshkujve para të cilëve kalon në pantollana të kaltër “pick” me kamerë të nd.ezur në telefon, të cilin e ka vënë në xhepin e pa.smë.

Pronare e la koreve vo luminoze, e cila ndiqet nga mbi 4 milion njerëz në Instagram, Alexas është e vetëdijshme që tërheq vëmendjen kudo që të shfaqet, por ajo dëshironte të shihte saktësisht se çfarë lloj shprehje të fytyrës kanë burrat kur shohin tr upin e saj.

24-vjeçarja nga Miami zbuloi me e ksperimentin e saj se pothuajse asnjë anëtar i s.e.k…sit të fortë nuk mund ta “matë” dhe se shikimi i tyre endet gjithmonë në trupin e saj, gjë të cilën ata e vëz hgojnë me shumë a provim, duke gj.yku..ar të paktën nga shprehjet e fytyrës së tyre.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë….

Disa u kthyen plotësisht për të parë më mirë, ndërsa disa vetëm t undën me kokë për mi ratim. Një burrë madje ishte mbledhur për të parë një pamje më të mirë, dhe të dy që hanin në restorant nuk mund të mbyllnin gojën pasi Alexis kaloi pranë tyre.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0në p0shtë…