E bani Mend Vajzën Që Jepte Lajmet Me Gj0ksin Jashtë, Tregon: Ja Çfarë Më Bëri Ish Ministri I Ramës

E mbani Mend Vajzën Që Jepte Lajmet Me Gj0ksin Jashtë, Tregon: Ja Çfarë Më Bëri Ish Ministri I Ramës

E mbani mend Enki Bracajn? Ajo qe th.eu e para tabute e doli me p arakolpin zbuluar per te dhene lajmet.

Për mënyrën e re të bërit televizion dhe prapaskenat e videove vi rale të sup ozuara me njerëzit e rëndësishëm në këtë vend, Enki flet në këtë intervistë për “Panorama Plus”.

Pas një periudhe mungesë, je rikthyer në ekran si pjesë e “Aldo Morning show”. Cili ishte angazhimi yt këtë periudhë dhe kush ta bëri ofertën?.. sht1p mb1 rek1amen1 me p0shte dhe ju del v1dj0 e pl0te e saj