Tani Po Kërkon Burrë Në Televizor, Por Del Një Foto E Antonelës Ku Është Me Fustan Të Bardhë/ Mos Është E Martuar??

Tani Po Kërkon Burrë Në Televizor, Por Del Një Foto E Antonelës Ku Është Me Fustan Të Bardhë/ Mos Është E Martuar?? Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Prej shume muajsh Personazhet e P erputhen jane nen syrin kr i-ttik te publikut. Dhe shpesh ne rrjetet e ndryshme sociale qerkullojne foto, qe nxjerrin ne pah s ekretet e tyre.

Në javën që lamë pas Ledjana dhe Melisa përgënjeshtruan zërat që lidheshin me to, ndërsa publiku pas asaj që ndodhi me Tean është i ndarë në disa pjesë.

Në Këtë foto sic mund të duket Antonela e veshur nuse. Të ketë qënë e martuar, apo është ende? Po pse ka ardhur në Përp-uthen, apo kërkon të gjejë burriin e dytë,ditorja… per me teper me p0shte dhe sh1k0 v1dj0n e pl0te