Rast një në 50 milionë, nëna sjell në jetë binjakët me 3 muaj diferencë?

Rast një në 50 milionë, nëna sjell në jetë binjakët me 3 muaj diferencë? Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Një nënë 29-vjeçare, ka sjellë në jetë binjakët 11 javë larg njëri-tjetrit.
Ky është rast shumë i rrallë dhe është mundësuar falë dy m itrave që Liliya Konovalova, nga Uralsk, Kazakstan, ka.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Ajo silli në jetë një vajzë me emrin Liya, e cila lindi përpara kohe, më 24 maj kur ishte 25-javëshe shtatzënë.
Dhe, gati tre muaj më vonë, në 9 gusht, ajo solli në jetë djalin Maxim, duke i lënë pa fjalë mj ekët që kishin në ngarkim çështjen.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Sipas ministrit të Shëndetësisë në Kazakstan, shanset që dy binjakë të lindin me tre muaj d iferencë nga njëri tjetri janë një në 50 milionë.
Liliya, e cila ka edhe një vajzë 7-vjeçare, ka një gjendje që quhet ‘uterus didelphys’ dhe kjo do të thotë që binjakët e saj u zhvilluan në dy mi tra të ndryshme.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…