Ndodh h’ataja te Astiri :Burri i d’ëshpëruar: F’allxhoret më tër,buan gruan, me një shikim më…

Ndodh h’ataja te Astiri :Burri i d’ëshpëruar: F’allxhoret më tër,buan gruan, me një shikim më…

Edhe pse jetojme ne shekullin e XXI-të, ende shume njerez besojne te fal lxhoret dhe shohin fi lxhane e letra.Por një si tuatë e paz akontë qe i ka ndod hur një gruaje në afërsi të zones se njohur te Astirit ne Unaze te Re, teksa ka parë fatin tek një fal lxhore, na ben te gjitheve te mendohemi dy here para se tu besojme serish ketyre grave /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet