Ndodh edhe kjo! 25-vjeçarja lë të fejuarin për t’u lidhur me babain e tij..

Ndodh edhe kjo! 25-vjeçarja lë të fejuarin për t’u lidhur me babain e tij.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Një 25-vjeçare amerikane vendosi që t’i jepte fund ma rrëdhënies me të dashurin e saj, të cilin e kishte njohur që kur ishte adoleshente, për t’u lidhur me të atin e tij 61-vjeçar, që së shpejti do të bëhej edhe vjehrri i saj.

Mackenzie Yocum tha se kishte nisur t’i pëlqente babai i të fejuarit, kur lidhja po kalonte në një moment të v ështirë. Vetë 61-vjeçari ishte në p rocedura di vorci dhe në këtë kohë ato nisën një lidhje se krete që zgjati 6 muaj.

E reja amerikane tha se kur lidhja e tyre u zbulua, e kuptoi se e dashuronte vërtetë të atin e të fejuarit.

Mackenzie, e cila sot ka një fëmijë me babain e ish të dashurit, shprehet: “Jam pe nduar vetëm për faktin që nuk u tregova e sinqertë dhe që nisa lidhjen pa e mbyllur më parë me të dashurin tim”.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Ajo tregon se si nisi pëlqimi për babain e të fejuarit: “Pasi u fejuam, nisa të z ihesha shpesh me nënën e tij. Pr oblemet ia tregoja më shumë vjehrrit dhe i kërkoja këshilla. Ai ishte shumë i sjellshëm dhe i gatshëm të më këshillonte”.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…