Duda Balje: Jam besimtare e devotshme, Ramazanin e agjëroj me kënaqësi…

Duda Balje: Jam besimtare e devotshme, Ramazanin e agjëroj me kënaqësi…

Deputetja e Kuvendit të Kosovës nga kom unitetet j oshumicë, Duda Balje, në një intervistë për Gazetën Online ‘Reporteri.net’ ka folur edhe për muajin e shenjtë të Ramazanit.

Ajo ka bërë të ditur se është besimtare e devotshme dhe e agjëron Ramazanin, shkruan Reporteri.net.

Në intervistën dhënë për Reporteri.net, deputetja Balje ka folur edhe për tema të tjera, siç janë vota e saj për Qeverinë Kurti.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtē…