Afërdita Dreshaj “çmend” me format trupore nga palestra

Afërdita Dreshaj “çmend” me format trupore nga palestra

Njihet si një këngëtare dhe modele shqiptare.
Afërdita Dreshaj ndër vite kishte sjellë disa këngë të bukura, me të cilat kishte bërë për vete një numër të madh fansash.

Ajo është një femër mjaft e bukur dhe at raktive për publikun, andaj ndiqet shumë nëpër rrjetet sociale.
Në llogarinë e saj në Instagram, ajo ndiqet nga më shumë se 300 mijë ndjekës.

Aty ajo publikon aktivitetet e saj, e që në të shumtën e kohës e shohim në palestër.
Njejtë ka bërë edhe së fundmi, duke treguar st ërvitjet e saj të përditshme në palestër, që i kanë mundësuar asaj forma të t on if ikuara trupore.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…