21-vjeçarja martohet me 74-vjeçarin: Nuk më pëlqejnë djemtë e rinj…

21-vjeçarja martohet me 74-vjeçarin: Nuk më pëlqejnë djemtë e rinj…

një vajzë 21-vjeçare nga Serbia është kthyer në qendër të vëmendjes së mediave për shkak të lidhjes së saj me një të moshuar 74-vjeçar. Milijana Bogdanovic dhe partneri i saj Milojko “Mikan” Bozic i kanë sh okuar komshinjtë e fshatit të tyre në Serbi me lidhjen e tyre.

Çifti pavarësisht he nde k ut 53 vjeçar në moshë kanë planifikuar të organizojnë martesën më 7 shtator dhe shpresojnë të krijojnë një familje.

“Kam qenë gjithmonë e lidhur me meshkuj më të mëdhenj se vetja. Nuk më pëlqejnë djemtë e rinj. Më kanë pëlqyer gjithmonë të moshuarit. Ai duket perfekt për moshën që ka. Nuk më intereson çfarë thonë të tjerët. Dashuria jonë nisi kur unë e ndi hmoja sepse ishte i së murë”, u shpreh Milijana.

Milokjo ka tre fëmijë të moshës 40, 45, 30 nga martesa e tij e parë. Ai është shprehur se lidhja me Milijanën ka qenë surprizë pasi nuk e priste që ta gjente sërish dashurinë në këtë moshë.

“Më tërhoqi mirësia dhe bukuria e saj. E kush nuk i pëlqen të rejat?”, është shprehur Milojko.