Thaçi uron Ramën nga Haga për fitoren: “Vëlla Edi! Kujdesu për Shqipërinë e Kosovën”.

Thaçi uron Ramën nga Haga për fitoren: “Vëlla Edi! Kujdesu për Shqipërinë e Kosovën”.

Ish-Presidenti i Kosovës, Hashim Thaci i ka dërguar një letër urimi Edi Ramës me ra stin e fitorës në zgjedhjet në Shqipëri.

Nga murët e b urgut të Hagës, Thaçi ka uruar Ramën duke e quajtur Vëlla në disa ra ste.

Letrën e plotë e ka publikuar kryeministri i Shqipërisë në rrjetet sociale!

Postimi i Edi Ramës:

Vëlla Edi, Dhomat e ngushta e muret e qelisë së Hagës nuk e p ërmbajnë dot shp ërthimin e en tuziazmit tim për fitoren tënde – en tuziazëm ky që ndryshe vështirë gjen vend në z ymtësinë e v etmisë së ditëve të bu rgut.

Por, si asnjëherë kohëve të fundit, sot jam i lumtur dhe i qetë për fitoren tënde, vellau im. Për Shqipërinë kam mall, dashuri, nostalgji. Sot, dielli i Shqipërisë që aq shumë më mungon e ngrohu zemrën e Shqiptarit brenda meje.

Sot u f undosa i buzëqeshur në dallgët e kujtimeve të lavdishme të ditëve të lu ftës. U kujtova për ata që lu ftuan me mua, ata që ranë që lirinë ta sjellin mes nesh, dhe për krejt atë çka id ealizuam aq shumë për Shqipërinë, sa u betuam të jepnim edhe j etën për çl irimin dhe bashkimin e trojeve Shqiptare.

Ky ishte betimi im dhe i shokëve të mi si u shtar’ të UÇK-së, betim e lu ftë që sot më mban të qëndroj kokë-lartë e me ndergjegje qetësisht të pastër pë rballë të panjohurës. Me gjithë ndërgjegjen e pastër e lu ftën e d injitetshme për tu bashkuar me Shqipërinë, mu kujtua se vetëm atëherë kur Kosova u çl irua, ne e kuptuam se bashkimi ishte larg dhe i pamundshëm.