Shitet Banesa Tre Dhomëshe E Mobiluar Për 24,000 Mijë Euro Në Qendër Të Qytetit.

Shitet Banesa Tre Dhomëshe E Mobiluar Për 24,000 Mijë Euro Në Qendër Të Qytetit.

Shitet banesa tredhomëshe e mobiluar 24,000 euro. Banesa ka sallon me kuzhine, dy dhoma fjetje, banjo, korridor dhe ballkon. Banesa gjithashtu ka ne sh frytëzim hapesiren e jashtme pasi vetëm ajo ka qasje ne te dhe është e rrethuar enkas për ketë banese.
Banesa gjendet ne kat përdhese e larte dhe ka 64 m2 ne flete poseduese ndërsa faktike mbi 70 m, Shitet ur gjent për arsye fin anciare. per me teper sht1p p0,shte dhe ju del k0ntakti i pl0te me detajet