“Jam e martuar dhe kam dy fëmijë, e bëj 5 herë në ditë me 22-vjeçarin, por ai”

“Jam e martuar dhe kam dy fëmijë, e bëj 5 herë në ditë me 22-vjeçarin, por ai”.Ju ft0jmë tē nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Një 41-vjeçare, e martuar dhe që ka dy fëmijëve, ka rrëfyer për “The Sun” se bën s*ks me një djalë 22-vjeçar.Rrëfimi i saj i plotë/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Jam duke bërë s e k s me një djalë që është shumë më i ri se unë.Kam një burrë të mrekullueshëm që kurrë nuk do ta lija por ky djalë më i ri se unë po më rri në kokë gjatë gjithë kokës.Jam 41 ndërsa burri im 43 vjet ne kemi dy fëmijë të mrekullueshëm, njëri 15 tjetri 13. Unë dhe burri im kemi pasur uljet dhe ngritjet por tani jemi mjaft mirë.Unë po flas me një djalë të ri që ka ardhur të punojë në kl ubin tonë. Ai është sa gjysma e moshës sime.Ne filluam të bisedojmë në What/sApp dhe t’i dërgonim foto njëri tjetrit. Shumë shpejt ne ishim duke biseduar tërë kohën.Ne u takuam dhe bëmë s e k s në veturën e tij. Ishte shumë ek si tu ese, sikur kur bëja/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet