HABlT gruaja: Burri nuk ma bën qejfin mirë, por ja çfarë i bëra unë…

HABlT gruaja: Burri nuk ma bën qejfin mirë, por ja çfarë i bëra unë…

Historia e nje gruaje te martuar dhe me dy femije po m arros rrjetin. Historia e saj eshte rrefyer per t abloidin britanik “The Sun”.Ja rrëfimi i 33 vjeçares: Une jam e martuar dhe kam dy fëmijë me burrin tim.Ai është shumë i mirë por jeta se.ksuale është e tm.errshme.Një n atë takova një djalë në një lokal dhe më dha numrin e tij.

Kur e thirra pas disa ditës më ftoi për darkë në një vend. Pas asaj shkuam në banesën e tij dhe aty bëmë se.ks. Më bëri të ndihem më e gja llë, andaj vazhdova ta takoja.Një ditë kur dolëm, ishin edhe miqtë e tij dhe njëri nga ta ishte shumë i pashëm. I dashuri mu afrua dhe më pyeti nëse isha për një treshe.A duhet ta lë tashmë dhe të vazhdoj me burrin tim?Ja përgjigja e p sikologes:PO, PO dhe PO!Ai është i zënë dhe e ka agj endën e ngjeshur, por që fa tkeqës isht ju nuk përfshiheni aty.Kjo s ituatë duhet t`iu sh tyejë edhe më shumë që të bisedoni me burrin tuaj dhe t`i tregoni që keni një k rizë e cila duhet zgjidhur.