Ata Po Flinin, Kur U Zgjuan E Panë Se Kishte Rrëshqitur Dheu Pranë Shtepisë Dhe Ishin Në Rrezîkë… VIDEO

Ata Po Flinin, Kur U Zgjuan E Panë Se Kishte Rrëshqitur Dheu Pranë Shtepisë Dhe Ishin Në Rrezîkë… VIDEO

Ata po flinin, kur u zgjuan e panë se kishte rrë shqitur dheu pranë shtepisë dhe ishin në rre.zi.kë… VIDEO
Ata nuk kishin ditur gje gjate na tes se jeta e tyre eshte rre.zi.ku.ar dhe kur e pane se shtepia ishte prane r rezimit ata u larguan me shpejtesi !