Sh0kuese/ E reja martohet me plakun, 3 muaj pas dasmës merr lajmin sh0kues

Sh0kuese/ E reja martohet me plakun, 3 muaj pas dasmës merr lajmin sh0kues

Vetëm për të dalë nga s.ka.mja ekonomike në të cilën ndodhen, njerëzit kanë shkuar edhe në veprime ek.st.rem.e.

Një gjë e tillë ka ndodhur edhe me këtë vajzë, e cila vendosi të martohej me një burrë 68-vjeçar, pasi kishte kaluar një jetë të vës.ht.irë e plot me vu.aj.te.

Ama pas 3 muaj martesë ajo mësoi të vërtetën sho.ku.e.se të jetës së saj: Kishte lidhur ku rorë me gjyshin e saj b iologjik.

Sipas mediave amerikane, pr otagoniste e kësaj historie është një 24- vjeçare me origjinë nga Jacksonville, e cila kishte lënë pas dy martesa të dë.shtu.ara dhe kishte pasur një ra port të vë.sht.irë me familjen e or igjinës.

Një histori e ngjashme edhe ajo e 68- vjeçarit, i cili ishte mbajtur larg nga djali i tij, pasi partnerja e tij e parë ishte larguar me të voglin, ishte martuar sërish dhe kishte pasur fëmijë të tjerë, para se të div.orco.hej sërish.

E reja dhe i moshuari u njohën në një sajt takimesh on line, ku pasi u takuan dhe u lidhën, vendosën të martoheshin me njeri-tjetrin.

Pas tre muajsh, u zbulua surpriza e h.idh.ur, teksa vajza po shikonte disa fotografi të vjetra të bashkëshortit të saj, ku ai shihej me djalin e parë, të cilin i moshuari nuk e kishte takuar më. Ai fëmijë ishte babai i 24- vjeçares.

Sipas ra porteve, vetëm pas martesës ata zbuluan se ishin gjysh e mbesë, por pavarësisht kësaj për momentin nuk kanë ndërmend që të nd.ahen.