Burri kap “mat gruan police, e tradhtonte” me kolegun e punës që e kishte si

Burri kap “mat gruan police, e tradhtonte” me kolegun e punës që e kishte si?Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Kësaj radhe r asti vjen nga dy efektivë të po licisë që kanë një ma rrëdhënie të fshehtë ja shtëmartesore. Publikimi i bisedës është bërë në Facebook nga ‘fanpage-i’ “Lolita”, të cilët kanë shpjeguar se është burri i efektives së po licisë që e ka zënë mat gruan e tij me kolegun e punës. Me sa duket Ministria e Br endshme nuk i t rajnon shumë mirë p olicët./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

I bëjmë thirrje Ministrit të Br endshëm, Drejtorit të Përgjithshëm të Po licisë t’i tr ajnojnë pak më mirë këta p olicët. Se jo vetëm që nuk dinë të k ur vë rojnë, po nuk dinë as të fshehin gj urmët. Të shënosh emrin e dashnorit si emër gruaje “Klodiana” dhe prapë të të kapë burri në f la gr ancë/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet