U bë nënë dhe “humbi babain në të njëjtën ditë, Arbenita e pikëlluar flet pas tragjedisë”

U bë nënë dhe “humbi babain në të njëjtën ditë, Arbenita e pikëlluar flet pas tragjedisë”.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Ditën e djeshme Fero dhe Arbenita ndanë lajmin e gëzueshëm për lindjen e vajzës së tyre, që i bëri ata prindër për herë të parë. Por ky lajm kaq i gëzueshëm për çiftin, u kthye dhe në një h idhërim pasi babai i Arbenitës nd ërroi je të në të njëjtën ditë.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Babai i saj nd ërroi j etë nga Covid-19. Fillimisht këtë t ragjedi në familje e bëri të ditur motra e Arbenitës përmes një st atusi në Facebook.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

“Unë kam ra portuar me gj ak ft ohtësi vazhdimisht për r astet e reja me Covid dhe vi ktimat. Një nga vi ktimat sot u bë edhe babi jem, motivi i j etës teme, pa të cilin se di a do të gjej f orcë më për je të Allahu n’Xhenet o babaluq i jem… Shumë e luta Zotin veç edhe nja tre muj me tlon me ne, se kurrë nuk tu nda puna e s’patëm mundësi me u knaq,” -shkruan ajo.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…