Sipas Angela Merkel Në Mediumin Gjerman Ky Është Politikani Më I Mirë Shqiptarë…

Sipas Angela Merkel Në Mediumin Gjerman Ky Është Politikani Më I Mirë Shqiptarë…

Zonja e parë e Gjermanisë Angela Merkel, kishte përshëndetur të gjithë popullin e Kosovës dhe e kishte uruar Albin Kurtin për postin si kryeministër të Kosovës i cili ishte zgjedhur nga populli. Ajo për një mediium gjerman, foli për përfundimin e zgjedhjeve të Kosovës që u mbajtën me 6 tetorë 2019.