Sapo e sheh konkurrentin e ri, Luljetës ‘i ndizet llamba’ bën atë që s’pritej në mes të programit…

Sapo e sheh konkurrentin e ri, Luljetës ‘i ndizet llamba’ bën atë që s’pritej në mes të programit…Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Konkurrenti i ri i Për’Puthen Giusseppe Mara është bërë pjesë e emisionit vetëm për Luljetën.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Ai e ftoi 64-vjeçaren në një takim 4 minutash.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Pasi 60-vjeçari shprehu pëlqimin ndaj saj, Luljeta gati sa nuk iu hodh në krah ë për ta përqafuar.

Gius/seppe: Të kam parë në TV, jo shaka jam shumë serioz. Me mua nuk ka shaka, erdha këtu se të kam parë dua të të njoh ke energji je pozitive, ka njerëz 50 vjeç dhe janë kot.

Luljeta: Jam energjike jam reale.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…