“Rekord shikueshmërie në BBC, videoja e heroit” shqiptar që ndaloi makinën në Tiranë bën xhiron e botës

“Rekord shikueshmërie në BBC, videoja e heroit” shqiptar që ndaloi makinën në Tiranë bën xhiron e botës.

Një person është futur sot me makinë mespërmes sheshit “Skënderbej” duke rre.zikuar jetën e qytetarëve duke bërë ma novra të rr.ezikshme përgjatë hapësirës së saj.

Personi 32-vjeçar i identifikuar si Arben Mema, është ne utralizuar nga i riu 22-vjeçar i quajtur Klodian.

Nje ng jarje e till ndodh vetem neper filma por ja qe ne vendin tone mund te ndodhin dhe histori te tilla.