Mustafa Nano Gratë E Kosovës Menxi Skan Pritur Për Të “Fjetur” Me Serb

Mustafa Nano Gratë E Kosovës Menxi Skan Pritur Për Të “Fjetur” Me Serb

Mustafa Nano: ‘Gratë e Kosovës menxi skan pritur për të fjetur me Serb, kan shumë edhe fëmijë që babi nuk e din’?
E tepron Mustafa Nano (sipas burimit të lajmit nga shqip lajme). / Nano, ka ngritur disa pyetje kur u pyet nga gazetari për deklaratën se “kosovarët kanë gj’ak ser’bi”.Nano nuk është z mbr’apsur nga deklarata e tij që kosovarët kanë gj’ak serbi. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive