Habit Me Rrëfimin 28-Vjeçarja: Kam Pasur 130 Të Dashur, Brenda Një Nate E Kam Bërë Me 4 Burra Të Ndryshëm Dhe Dua Të Kem Edhe Më Shumë…

Habit Me Rrëfimin 28-Vjeçarja: Kam Pasur 130 Të Dashur, Brenda Një Nate E Kam Bërë Me 4 Burra Të Ndryshëm Dhe Dua Të Kem Edhe Më Shumë…

Frankie Considine është vetëm 28 vjeçe, por ajo thotë se ka pasur 130 të dashur. Madje sipas asaj që tregon e reja, ajo ka fj etur me katër burra të ndyrshëm brenda një n ate./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

E reja tregon se nuk i intereson se çfarë mendojnë të tjerët për të sepse është e lirë dhe mendon se duhet shijuar çdo gjë në këtë jetë. Më tej ka shtuar:“Ishte një përparësi për mua i vendosa ma rrë dhëniet e mia para punës dhe çdo gjëje tjetër.”/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet