Gruaja e tij shtatzënë fjėti me 60 persona, shikoni çfarë bën usht’ari kur kthehet në shtëpi

Gruaja e tij shtatzënë fjėti me 60 persona, shikoni çfarë bën usht’ari kur kthehet në shtëpi

Padyshim që dashuria është ndj enja më e bukur në botë dhe janë me fat ata që arrijnë ta provojnë këtë ndj enjë, të dashurojnë fort edhe aty ku ajo dhe’mb. Mirëpo kur dashuria shkon deri në tra’dhti, /Pak sekonda pasi ta kaloni ma rketingun shfaqen pamjet

pabesi dhe gë’njeshtra, kthehet në tm’err të vërtetë. H istoria e mëposhtme e moc’ionuese, por edhe d r am atike do t’ju sho kojë, shkruan Buzzfeed. Dy të rinj u prezantuan nga një mik i tyre i përbashkët dhe që në takimin e parë që të dy e nd jenë shkëndijën e dashurisë./Pak sekonda pasi ta kaloni ma rketingun shfaqen pamjet