GAZETARES I NGRlHET FUSTANl, “PA QËLLlM”

GAZETARES I NGRlHET FUSTANl, “PA QËLLlM”

GAZETARESË SPORTIT I NGRIHET FUSTANI, “PA QËLLlM”Gjatë transmetimit të emisionit sportiv “Rabona” në kanalin “65 Sport” prezantuesja dhe gazetarja sportive /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Barbara Ovieni është bërë pa dashje pro tagoniste e një “incidenti”.Tashmë është bërë vi ral në pak orë në Britaninë e Madhe.Më poshtë pamjet e shpërndara nga qindra ndjekës./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet